Potpisan sporazum između HEP Opskrbe i Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije

0

U petak, 15. travnja u 12.00 sati, u Hrvatskoj obrtničkoj komori u  Zagrebu  predsjednici područnih (županijskih) obrtničkih komora i direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša, u nazočnosti predsjednika Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutina Ranogajca potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji.

U ime obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije sporazum je potpisao predsjednik komore gospodin Adolf Cvanciger.

U ime HEP Opskrbe, Sporazum je potpisala direktorica mr.sc. Tina Jakaša, dipl.ing koja je ovom prigodom izjavila: „Iznimno sam zadovoljna što je HEP Opskrba produbila partnerstvo s Hrvatskom obrtničkom komorom i što nam se pružila prilika poduprijeti poslovanje obrtnika u cijeloj Hrvatskoj. Nakon uspješne suradnje s Obrtničkom komorom Zagreb, na temelju koje smo obrtnicima s područja Zagreba i Zagrebačke županije ponudili povoljniju cijenu električne energije, drago mi je što ćemo ovaj program proširiti na područje cijele Hrvatske. Veseli me što će HEP Opskrba i na ovaj način dati svoj doprinos poslovanju obrtnika i olakšati im poslovanje.“

Temeljem generalnog Sporazuma Hrvatske obrtničke komore s HEP Opskrbom, potpisanog krajem prošle godine, u sklopu projekta Zajednička nabava HOK-ZNA, osigurana je pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za sve članove HOK-a.

Sklapanjem pojedinačnih sporazuma između HEP Opskrbe i područnih obrtničkih komora, obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će omogućen značajni popust na opskrbu električnom energijom.

Obavještavaju se članovi da sve informacije vezane uz povoljnije uvjete opskrbe mogu dobiti u Obrtničkoj komori Sisak.

Komentari su zatvoreni