Riječ Predsjednika

Poštovani obrtnici i posjetitelji,

U cilju da Vas informiramo o programskim aktivnostima Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije, pokrenuli smo internet stranicu ok-smz.hr.
cvancigerNa ovom medijskom prostoru možete naći broje aktualne informacije o radu Komorskog ureda,  Skupštine i Upravnog odbora te sekcija i cehova Obrtničke komore. Naći će se mjesta i za najvažnije događaje, promjene zakonskih propisa, sajmove, izložbe, savjetovanja, susrete, programe poticaja i drugo.

Poseban prostor posvetit ćemo strukovnom obrazovanju, upisima učenika u obrtnička zanimanja, stipendiranju, majstorskim ispitima, ispitima o stručnoj osposobljenosti te prekvalifikaciji.

Vjerujemo da će ove stranice pomoći u ostvarivanju strateškog cilja promicanja i zaštite interesa naših članova na lokalnoj i regionalnoj razini te unapređenju suradnje s našim brojim partnerima.

U suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom nastojat ćemo da na klupe zakonodavne i izvršne vlasti dođu osmišljeni prijedlozi i opravdani zahtjevi naših članova kako bi izborili povoljnije uvjete za rad i djelovanje obrtničkih radionica.

Pozivamo Vas da nam se javljate sa svojim prijedlozima kao bi ove stranice doista bile informativne, savjetodavne i Vama od koristi.

Predsjednik Obrtničke komore SMŽ

Adolf Cvanciger