Javni poziv za dodjelu potpora za sufinanciranje zapošljavanja i samozapošljavanja u 2015. godini

0

Podsjećamo Vas da je Grad Sisak raspisao javni poziv za dodjelu potpora za sufinanciranje novog zapošljavanja i samozapošljavanja u 2015. godini.

Pravo na potpore ostvaruju svi subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva (“Narodne novine” broj 29/2, 63/07, 53/12, 56/13) sa sjedištem odnosno prebivalištem na području Grada Siska te osobe sa stalnim prebivalištem na području Grada Siska koje se samozapošljavaju registracijom obrta ili trgovačkog društva.

Potpora se daje za sufinanciranje povrata sredstava po osnovi uplaćenih obaveznih doprinosa na i iz bruto plaće za novozaposlene osobe koje su prethodno neprekidno najmanje 60 dana bile evidentirane kao nezaposlene osobe u Hrvatskojm zavodu za zapošljavanje (HZZ) Područna služba Sisak te imaju stalno prebivalište na području Grada Siska najmanje godinu dana prije zapošljavanja.

Zahtjevi za dodjelu nepovratnih potpora podnose se Gradu Sisku, Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalni sustav, Rimska 26 sisak 44 000, na propisanom obrascu naznačenom u Javnom pozivu sa traženom potpunom dokumentacijom. Sve informacije možete pronaći na linku:

http://sisak.hr/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-za-sufinanciranje-novog-zaposljavanja-i-samozaposljavanja-u-2015-godini/

Također na linku se nalazi Program mjera za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području grada Siska za 2015. godinu

Komentari su zatvoreni