Ekipi OK SMŽ zlato u disciplini pikado na 11. OSI – Mali Lošinj!

0

Pod motom „Važno je sudjelovati, ionako će pobijediti najbolji!“, održane su od 10. do 13. svibnja na Malom Lošinju 11. Obrtničke sportske igre.

Pravo na sudjelovanje imali aktivni obrtnici, članovi komorskog sustava, umirovljeni obrtnici, članovi uže obitelji obrtnika, zaposlenici komorskog sustava.

Igre je svečano otvorio predsjednik Obrtničke komore Dragutin Ranogajec, a natjecatelje su pozdravili predsjednik Obrtničke komore PŽG  Dalibor Kratohvil  i predsjednik UO Cres i Mali Lošinj Mario Kamalić u ime domaćina igara, te gradonačelnica grada Mali Lošinja Ana Kučić.
I ove godine, više od 600 sudionika, obrtnica i obrtnika iz cijele Hrvatske, natjecalo  se u sedam sportskih disciplina – malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, potezanju užeta, pikadu i odbojci na pijesku. Među njima je i 30-tak obrtnika, predstavnika Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije,  koji su natjecali u nogometu, pikadu i odbojci na pijesku. U disciplini pikado – ekipno zasluženo su osvojili zlatno odličje. Ekipu su činili Ivan Šakić, Ivanka Čačić i Snježana Prpić. Sudionicima iz cijele Hrvatske  ovo je bila odlična prilika za druženje, rekreaciju, ali i za sklapanje novih poznanstava pa time i eventualne nove poslovne i profesionalne suradnje.

OSI 2018 056

OSI 2018 051

OSI 2018 018

OSI 2018 011

Komentari su zatvoreni