Veliki uspjeh Jelene Mitar na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

0

Hrvatski predstavnici su i ove godine ostvarili iznimne rezultate na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara OMC World Championship, održanom u Parizu. Natjecatelji koji su na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara koje je Hrvatska obrtnička komora organizirala u travnju u Zagrebu, ostvarili odlične rezultate svoja su znanja i vještine potvrdili i pred međunarodnim žirijem i brojnom publikom.

Ivica Zanetti predsjednik ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore izrazio je zadovoljstvo i ponos još jednim uspješnim predstavljanjem hrvatskih natjecatelja, kojih je ove godine bilo 13. Devet žena i četvorica muškaraca, svi iznimni talenti u struci frizera i kozmetičara, natjecali su se s kolegama iz ukupno 54 zemlje i svi zaslužuju čestitku za svoj trud i prikazane radove. Zadovoljstvo je tim veće jer iz godine u godinu natjecanju se priključuju novi, mladi talentirani ljudi kojima sigurno predstoji uspješna budućnost u struci. Jedna od njih je i Jelena Mitar iz Siska.

  • Jelena Mitar  u kategoriji Ladies Free Nails Painting Box (1st Test)  dijeli osvojeno 9. mjesto s dvoje natjecatelja u konkurenciji od ukupno 12 natjecatelja.
  • Jelena Mitar u kategoriji Ladies Fantasy Nails on Mannequin Hand (2nd Test/MH) dijeli osvojeno 7. mjesto s ostalih dvoje natjecatelja u konkurenciji od ukupno 14 natjecatelja.

 

Komentari su zatvoreni

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com