Upravni odjel za proračun i financije Grada Siska od 01. siječnja 2018. godine preuzima sve poslove vezane za razrez i naplatu poreza na potrošnju

0

Sisak_(grb)

Porez na potrošnju se plaća po stopi od 3% od utvrđene osnovice i uplatni račun poreza na potrošnju za obveznike koji obavljaju djelatnost na području grada Siska: IBAN: HR7924070001839100007, otvoren kod OTP banke d.d. Zadar, uz obveznu naznaku modela “HR 68“, s pozivom na broj primatelja “1708-OIB OBVEZNIKA”.

Pozivamo sve dosadašnje obveznike plaćanja poreza na potrošnju da dostave Obrazac PP-MI-PO do 20. dana u mjesecu za prethodni mjesec Upravnom odjelu za proračun i financije. Utvrđenu obvezu porezni obveznik dužan je platiti do posljednjeg dana u mjesecu za prethodni mjesec.Obrazac PP-MI-PO može se preuzeti u gradskoj vijećnici na adresi Rimska 26 ili na web stranicama Grada Siska.

Dostava izvješća isporukom obrasca PP-MI-PO vršiti će se putem mail adrese poreznapotrosnju@sisak.hr .  Elektronička dostava moći će se vršiti isključivo putem FINA certifikata (kartice) koji sadrži OIB, a na temelju kojeg se prepoznaje obveznik poreza na potrošnju ili njegov opunomoćenik iz evidencije obveznika Grada Siska.

Sukladno odredbama članka 56. Zakona o lokalnim porezima („Narodne novine“ broj 115/16 i 101/17) predviđena je novčana kazna za pravnu ili fizičku osobu koja u navedenom predviđenom roku ne dostavi podatke za utvrđivanje poreza na potrošnju..

 

 

Komentari su zatvoreni

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com