Rasprava o prijedlozima za izradu nove Strategije suradnje Svjetske banke s Hrvatskom u Sisku 04.09.2018. – Grad Sisak – gradska uprava

0

Grupacija Svjetske banke započela je s pripremama na izradi Okvira za partnerstvo s Hrvatskom (Country Partnership Framework, CPF) za razdoblje 2019. – 2023. CPF je strateški dokument koji opisuje područja djelovanja i prioritete Svjetske banke u podršci razvojnom programu Hrvatske.

Rasprava će se održati u prostoru gradske uprave od 15:00 – 17:00 h,  Rimska 26, Sisak.  Ručak i osvježenje bit će osigurani.

 

Na raspravu 04.09. pozivamo predstavnike gradova Siska, Gline, Petrinje, Bjelovara, Karlovca, Virovitice i Kutine te župane navedenih područja.

U okviru pripreme CPF-a, Svjetska banka želi čuti stavove različitih dionika te se s tom svrhom organiziraju regionalne rasprave u Hrvatskoj. Taj proces savjetovanja uključuje i lokalnu i regionalnu vlast, javne institucije, predstavnike poslovnog, akademskog i civilnog sektora, koji će dati doprinos u razumijevanju ključnih pitanja koja utječu na rast i razvoj te tako pomoći u definiranju razvojnih prioriteta i strategije djelovanja Svjetske banke u našoj zemlji.

Tom prigodom bit će ukratko predstavljena uloga i trenutni program Banke u Hrvatskoj te dosadašnja promišljanja o budućem djelovanju, temeljem analiza i savjetovanja koja su do sada provedena.

U raspravi će sudjelovati i Elisabetta Capannelli, voditeljica Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju te Josip Funda, viši ekonomist za Hrvatsku.

 

ODRAZ-Održivi razvoj zajednice je suradnik Svjetske Banke u organiziranju ovog procesa.

Molimo potvrdu vašeg sudjelovanja do 28.8.2018. na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVL-775BrASsdWjfaDQt3JwrDpyQm-_1jNNfvhVRzKadBhVA/viewform

Poziv na raspravu o lokalnim razvojnim prioritetima_Sisak 4 9 2018 Final

 

Komentari su zatvoreni

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com