Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije 29. rujna 2017.

0
Program poslovnog uzleta 29. rujna 2017.
Program poslovnog uzleta 29. rujna 2017.

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu za redom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju ključem za uspjeh. Upravo je malo i srednje poduzetništvo posljednjih godina u Hrvatskoj postalo iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda. Važnost tog segmenta gospodarstva prepoznao je Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama diljem Hrvatske koji zajedničkim snagama preko besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Nova prilika za stjecanje novih poslovnih znanja i inovacija otvara se za sve poduzetnike iz Sisačko-moslavačke županije, točnije 29. rujna 2017. godine kada će se održati „Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije“ u HGK – Županijskoj komori Sisak na adresi Kranjčevićeva 16. Manifestaciju će otvoriti gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospodin Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel diskusija koja će se dotaknuti razvoja poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci. Glavni dio dana je radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu će održati gospođa Mirela Lišinović iz tvrtke Projekt jednako razvoj (PJR) koja se bavi praćenjem natječaja i poziva za dostavu projektnih prijedloga EU fondova. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija o načinu prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Poslovni uzlet ulazi u četvrtu godinu postojanja, stoga se pozivaju svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za prijavu: 

http://www.poslovni.hr/promo/poslovni-uzlet-sisacko-moslavacke-zupanije-331574 

Prijaviti se možete i na broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

 

Komentari su zatvoreni

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com