Edukacija ” Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma “

0

HGK_logoHGK Županijska komora Sisak u suradnji s Financijskim inspektoratom Ministarstva financija organizira edukaciju Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma u četvrtak, 12. travnja 2018. godine u 10 sati u ŽK Sisak, na adresi Kranjčevićeva 16.

Predavači su Tadija Šakić, voditelj Službe za nefinancijske subjekte i Jadranka Brlić, voditeljica službe za prekršajni postupak Financijskog inspektorata Ministarstva financija. Radionica je namijenjena ovlaštenim računovođama, knjigovođama, poreznim savjetnicima i revizorima, kao obveznicima provođenja mjera, radnji i postupaka za sprječavanje i otkrivanje pranja novca. Svi polaznici dobit će potvrdu kao dokaz o prisustvovanju stručnom osposobljavanju i izobrazbi za ovu godinu.

Radionica je besplatna, a očekivano trajanje je tri sata. Sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijavnice ili prijavnice (u prilogu) na elektroničku adresu: kgrabovica@hgk.hr, a rok prijave je 11. travnja.

Program se nalazi u prilogu. Kontakt-osobe u ŽK Sisak jesu Kristina Grabovica (telefon: 044/522-322, elektronička adresa: kgrabovica@hgk.hr) i Dragoslav Krnjaić (telefon: 044/524-117), elektronička adresa: dkrnjaic@hgk.hr).

Poziv na radionicu Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma

Program

Prijavnica_SPNFT

Komentari su zatvoreni

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com